O NAS

Podjetje obstaja in deluje od spomlad 1987 leta. Je formirano kot LUDWIG-COMMERCE, v obliki današnjega sp, zastopanje, prodaja in marketing za plasman prezentacijo in prodajo sveh vrst blaga. Podjetje je osnovano in uspešno delovalo za področje BiH kot zastopnik “MONTEX – ELEKTROIKA”. Iz znanih razlogov na našem področju bivše države podjetje se je še enkrat premeščalo in obstajalo kot “GAMAIMPEX plus”. 

Končno v Sloveniji se je skušalo poslovat dvakrat u kooperaciji s dugimi osebami, iz finančnih razlogov, kar neuspešno. Leta 1998 se spet formira samostojno kot SP in nadeljuje uspešno delovati. Od 2002 smo v tej branši delovanja kot prdstavniki tujih proizvajalcev. Od letu 2008 se preoblikujemo poslujemo v obliki d.o.o. V tej obliki zastopanja tujih proizvajalcev strojev za rezanje in krivljenje pločevine bomo do daljnejg nadeljevali svojo dejavnost. Ker uspešno in na obojestransko zadovoljnih strani zastopamo več let naslednje proizvajalce strojev : »HENKWELL« »AKYAPAK« »DOWIN« »BB MAKINA« »STEELTAILOR« »ODE BELTON« »SUNRISE CNC MACHINE« »HURSAN« »CUTERAL« FIFA group-ALFATEK« »DIAMOND« »EURAM« »BIEGEMASTER« »SERVOSTEEL« »DERATECH« »VMT CNC« »SENTEMAKINA« »ELMALI« »JPSK« »BAYKAL« …….. in ostale.

Za vse naše zastopane proizvajalce strojev dajemo garancijo ter imamo visoko osposobljen servis z zelo ugodno ceno in garancijo za opravljena dela.

V tem momentu zastopamo za področje Ex YU ali za Slovenijo cca 25 različnih proizvajalcev strojev kar različnih vrst strojev za rezanje in preoblikovanje pločevine in cevi, od zelo preprostih do CNC upravljanih s krmilnikom na dotik s zelo naprednih programih. Komplicirana dela s enostavnim krmiljenjem, ali celo CNC samostojne proizvodne robotske linije!

PODATKI PODJETJA

Naslov podjetja:
Stegne 35,
1000 Ljubljana,
Slovenija.

 

Davčni podatki:
Davčna: SI30160685
Matična: 2362066000
Smo zavezanci za DDV v republiki Sloveniji.

 

Bančni podatki:
Račun številka: SI56 2900 0005 5442 923
Odprt pri: UNICREDIT BANKA SLOVENIJA.