HIDRAVLIČNE ŠKARJE

Hidravlične škarje v vseh opcijah opreme in velikosti, usklajene s potrebami kupca! V standardni opremi delovne dolžine od 2,2 do 6m in debelina rezanja od 4 do 25 mm ( s minimalno debelino rezanja od 0,3 mm). V NC opremi krmiljenja širine in debeline rezanja, števcem odrezanih komadov in izbiri dolžine rezanja (da ne gre nož do konca v praznem hodu). V CNC izvedbi vse našteto + s motornim nameščanjem zračnosti rezil, kota rezila in delovanja zadnje mize v odvisnosti od zahtev!

Te stroje vam ponujamo od več proizvajalcev Evropskega, Turškega ali Kitajskega proizvajalca s komplet opremo EU POREKLA, najvišjega nivoja kakovosti! Recimo komplet SIEMENS elektrika, Bosch/Rextrot hidravlika, s servo motorih Ball Screws osih zadnjeg omejevalca. Krmilne enote po izbiri kupca EU porekla Cybelec, Delem, Esa v različnih opcijah izvedbe ! V opcijah krmiljenja s krmilnikom ESTUN 21 ali CYBELEC CybTouch 8W ali specialni krmilnik CNC za vse mogoče krmilne opcije osi krmiljenja.
ZA VSE PODROBNOISTI IN OPCIJE OPREME POGOVORIMO IN DOGOVORIMO NA ZAHTEVO KUPCA

KITAJSKE HIDRAVLIČNE ŠKARJE – VISOKEGA NIVOJA IZDELAVE IN OPREME

NJIHAJOČE (SWING BEAM)

GILJOTINSKE HGS s SPREMENLJIVIM KOTOM REZANJA HGS

EU POREKLA

TURŠKEGA POREKLA

MOTORNE ŠKARJE

V več izvedb od več proizvajalcev v odvisnosti od posameznih zahtevah kupca!

BAYKAL RGS MOTORNE ŠKARJE KATALOG

KOMBINIRANE ŠKARJE

V 6 opcij izvedbe SHKM 45 do SHKM115 ( škarje za železne profile, palice in cevi, kotni izsekovalec, in prebijalka) s enim ali 2 hidravlična valja.

ŠKARJE ZA KROŽNO REZANJE